met dependance in Alphen

Locaties

Logopedie Gilze: Lange Wagenstraat 55j - 06 38 27 02 02
email: logopediegilze@yahoo.com

Logopedie Rijen: Kloosterstraat 6 - 06 38 26 84 54
email: logopedieinrijen@hotmail.com

Logopedie Alphen: Sligtmaan 2 - 06 38 27 02 02
email: logopediegilze@yahoo.com

Birgitte Demeijer en Marleen Boomaars (foto)

 

 

Logopedie Rijen

Logopediepraktijk Rijen is gevestigd aan Kloosterstraat 6 in Rijen, waar verschillende disciplines gevestigd zitten in een pand. Er zijn o.a. een kinderfysiotherapeut Mechtild van de Ven (Fysio Mariastraat), diëtist Marije van Dun (Diëtistenpraktijk Marije van Dun) en psychotherapeut Heidi Kersbergen werkzaam. Indien gewenst wordt er met de andere disciplines samengewerkt.

Onze praktijk is een all-round praktijk, wat inhoud dat alle logopedische stoornissen behandeld kunnen worden, waarbij iedere logopedist haar eigen specialisaties heeft. Klik voor de logopedische stoornissen op de volgende link: Wanneer logopedie?

 

Even voorstellen...

             

Birgitte Demeijer (aanwezig maandag - dinsdag - vrijdag)

In juni 2002 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding logopedie, waarna ik als logopedist ben gaan werken in Capelle aan den IJssel. In 2005 kreeg ik de kans om mijn eigen praktijk te starten in Rijen. Sinsdien is de praktijk gegroeid en om de bereikbaarheid van de praktijk uit te breiden zijn er in de loop der jaren dierse collega's bij gekomen. Sindsdien werken wij met veel plezier als team tesamen. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld als all-round logopedist, met affiniteit voor kinderen, stemklachten bij beroepssprekers en preverbale logopedie.

Mijn specialisaties zijn:

  • Preverbale logopedie (eet- en drinkproblemen bij 0-2 jarigen)
  • Jonge stotterende kinderen
  • Spraak- / taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen
  • Oromyofunctionele therapie
  • Stemproblemen bij beroepssprekers Fleur Brosens


Madolon van Tiel