met dependance in Alphen

Locaties

Logopedie Gilze: Lange Wagenstraat 55j - 06 38 27 02 02
email: logopediegilze@yahoo.com

Logopedie Alphen: Sligtmaan 2 - 06 38 27 02 02
email: logopediegilze@yahoo.com


Behandelt ook cliënten uit o.a. Chaam, reeshof en Baarle-Nassau

 Marleen Boomaars (foto)

 

 

 inloopspreekuur

Vanwege drukte in de praktijk is het inloopspreekuur tijdelijk komen te vervallen.

 

Als u twijfels of vragen heeft over de spraak- en taalontwikkeling van uw kind, dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van het logopedisch inloopspreekuur.

Redenen van langskomen kunnen zijn:

  • Vragen over het verloop van de taalontwikkeling. Bijvoorbeeld; mijn kind maakt zinnetjes van 2 woorden, is dit normaal gezien zijn leeftijd?
  • Vragen over het verloop van de spraak ontwikkeling. Bijvoorbeeld; mijn kind zegt /tis/ in plaats van /vis/, wat moet ik doen?
  • Vragen over meertalige ontwikkeling. Bijvoorbeeld; mijn kind leert 2 talen tegelijk maar heeft moeite met het Nederlands, hoe pak ik dat aan?
  • Vragen over de mondfuncties, denk bijvoorbeeld aan zuigen, slikken en kauwen. Bijvoorbeeld; mijn baby is nu 4 maanden en weigert de fles, wat moet ik doen?
  • Wanneer moet mijn kind stoppen met duimen? Mijn kind kwijlt, wat kan ik daar aan doen?

U kunt op deze ochtend (met of zonder uw kind) bij de logopedist terecht voor al uw vragen omtrent de spraak en/of taalontwikkeling van uw kind, maar ook met vragen over de mondmotoriek, het eten en drinken, de stem of stotteren.

Tijdens het spreekuur bespreekt u in het kort het probleem met de logopedist (de logopedist heeft ongeveer 10 min de tijd voor u). Zij kan u op dat moment adviseren en tips geven daar waar mogelijk.

Het kan ook zijn dat eenmaling advies onvoldoende is en logopedische behandeling of verder onderzoek nodig is. In dit geval zal zij u hierover informatie geven.