met dependance in Alphen

Locaties

Logopedie Gilze: Lange Wagenstraat 55j - 06 38 27 02 02
email: logopediegilze@yahoo.com

Logopedie Alphen: Sligtmaan 2 - 06 38 27 02 02
email: logopediegilze@yahoo.com


Behandelt ook cliënten uit o.a. Chaam, reeshof en Baarle-Nassau

 Marleen Boomaars (foto)

 

 

Logopedie Gilze-ALPHEN

 
Praktijk voor logopedie M. Boomaars heeft twee vestigingen.
Vestiging Gilze bevindt zich op de tweede etage in het zorgcentrum "de Flair" in de lange wagenstraat 55j. In het zorgcentrum zitten verschillende disciplines onder een dak waaronder; huisartsen, fysiotherapie Gilze, podotherapie, prikpost van SHL, apotheek, Silver Psychologie, maatschappelijk werk en ook een verloskundige praktijk en Thebe. Indien nodig wordt er samengewerkt om voor u zorg op maat te kunnen bieden. Verder is er een samenwerking met de basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzaal.
 

behandelruimte Gilze 

 

behandelruimte Alphen             
 
De vestiging in Alphen is gehuisvest aan de Sligtmaan 2, bij huisarts Schepens. Ook deze praktijk heeft een samenwerking met basisschool, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal.

 

Even voorstellen...

   

Marleen Boomaars

Vanaf 2002 ben ik werzaam als logopedist in de vrije vestiging. Na mijn afstuderen ben ik in Gilze begonnen en heb ik deze praktijk vanaf juli 2005 overgenomen. Sindsdien ben ik praktijkeigenaar van praktijk voor logopedie M. Boomaars. De praktijk is gegroeid en vanaf november 2008 is Rachel van Broekhoven als ondersteuning in de praktijk erbij gekomen. We hebben inmiddels ook een dependance in Alphen.

Ik ben allround-logopedist met affiniteit voor kinderen, stemproblemen en Oromyofunctionele therapie.